فروش جو | فروش جو بندر امیر اباد | فروش جو محلی

فروش جو

به منظور بررسی تأثیر پردازش جو و نوع منبع نیتروژن بر تغذیه، تولید و حفظ پروتئین میکروبی
نیتروژن در گوسفند، آزمایشی 2 × 2 در یک طرح کاملا تصادفی انجام شد. رژیم های تجربی شامل 1 (
دانه دانه کامل + اوره، 2 (جو کامل دانه + کنجاله سویا، 3 (ذرت جو + اوره و 4) جو ذرت + کنجاله سویا
آنها بودند. در طول دوره گوارش، کل ادرار از گوسفند جمع آوری شد و در پایان روز خون در 1 و 1 جمع آوری شد
7 بعد از غذا صبح نتايج نشان داد که دانه جوي پردازش باعث کاهش قابليت هضم ماده خشک (از
73.82٪ به 71.58٪) و مواد آلی (از 74.94٪ تا 72.84٪) (P <0.05). مصرف وعده غذایی سویا نسبت به اوره

فروش جو خراسان شمالی

افزایش قابلیت هضم الیاف خام (29.97-32.84 درصد) و عصاره رایگان نیتروژن (39.88-82.13 درصد)
(مصرف سویا در مقایسه با اوره، محتوای نیتروژن را حفظ کرد (از 67/19٪ تا 37/92٪
نیتروژن مصرف شد (P <0.05) اما پردازش جو به آن تأثیری نداشت. غلظت گلوکز و اوره نیز تحت تأثیر پردازش قرار گرفت
جو و نیتروژن به رژیم غذایی نرسیدند. به طور کلی، پیوند جو، هضم ماده را افزایش می دهد
رژیم های غذایی حاوی نیتروژن در بدن نیستند و پروتئین های میکروبی تولید نمی کنند. اما مصرف خوراک سویا در مقایسه با اوره، هضم را بهبود می بخشد

فروش جو بجنورد

مواد مغذی مغذی (از جمله الیاف خام و عصاره های نیتروزن آزاد) و حفظ نیتروژن.

کلمات کلیدی: نگهداری نیتروژن، اوره، پریکارپ، غذای سویا.
zaboli@basu.ac.ir مسئولیت نویسنده *

40 شهرام نجفی و همکاران: پردازش ذرت جو و پروتئین در گوسفند
معرفی
کاهش هزینه های تولید در بخش دامداری یکی از اهداف اولویت است.
محصولات اصلی این صنعت. برای این منظور، استفاده کنید
بهینه منابع غذایی مورد توجه بسیاری از دامداران دام است.

فروش جو تهران

استفاده از محصولات کشاورزی و ارزان محصولات کشاورزی
پردازش این مواد یکی از راه حل های پیشنهادی برای این است
معنی دارد پردازش غذا امکان پذیر است
عملکرد حیوانات را افزایش می دهد. اما از این استفاده کن
روش ها باید از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه باشند
موجه است در این زمینه، برخی از روش ها
پردازش دانه در نظر گرفته شده است. در حال پردازش
(تغییر شکل فیزیکی) دانه های غلات بهبود استفاده از
نشاسته در شکمبه و در نتیجه سنتز پروتئین است

فروش جو کرمانشاه

رشد میکروبی در شکمبه افزایش می یابد (2003، al et Tothi.
اما برخی گزارش ها نشان داده اند که پردازش تاثیری بر کارایی دارد
غلات در گاو وجود ندارد (Bengochea
2005، al (دانه غلات یکی از مهمترین غذاها در کشور است
دلیل منطقی است. این دسته از مواد
خوراکی به عنوان منبع انرژی برای تغذیه گوسفند و بز
استفاده شده. ارزش غذایی غلات غلات بر اساس نوع
تغییرات پردازش امروزه پردازش غلات،

فروش جو کردستان

انواع پردازش های مختلف مانند گرم، خشک، مرطوب
و خنک یکی از این روش ها برش است
است. برش دانه، از جمله تغییر شکل فیزیکی یا
اندازه دانه با عبور از طریق دو غلطک دوار
(1972، آرمسترانگ) (نفوذ خشک، درصد
همراه با حرارت یا بخار، رایج ترین روش ها
دانه از بین می رود. نحوه استفاده از بخار یا
گرما یک روش ایده آل برای کنترل اندازه و ضخامت است
ذرات دانه اما حفاری خشک هر چند

فروش جو مشهد

اندازه ذرات کوچکتر، یک روش ساده و ارزان قیمت را تولید می کند
قیمت نیز نتیجه افزایش در سطح تماس است
ذرات نشاسته برای تخریب میکروبی در شکمبه استفاده می شوند
(2007، ال. ات یانگ.) به دلیل تخمیر نشاسته در
با توجه به کارایی، موش با هضم آن در روده باریک مقایسه می شود
تولید انرژی پایین تر است. بنابراین سعی کنید نشاسته را هضم کنید
در روده باریک اما کاهش هضم نشاسته در
نشخوارکنندگان انرژی های موجود برای رشد را کاهش می دهند
میکروب های شكمی بنابراین عوامل مربوطه

فروش جو محلی

با تخمیر نشاسته در شکمبه، باید آن را در مسیری قرار داد

از یک طرف، فعالیت میکروبی شکمبه
نگران کننده نیست و از سوی دیگر،
شروع (2013، al et Davies.) بعضی
تحقیق در زمینه پردازش (تغییر شکل فیزیکی
دانه) دانه، فقدان اثر ارزش
مواد غذایی دانه ای به عنوان یک نتیجه از پردازش آن گزارش شده است. در
آزمایش بر روی گوسفند مناقصه تغییر کرد
شکل فیزیکی جو (Pericarp) در مقایسه با ذرت جو
اثرات عادی بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلي
رژیم غذایی ندارید (افشار و همکاران، 1394)
تحقیقات دیگر تغییر شکل فیزیکی دانه سورگوم است (شکل
در مقابل ورق بخار پز شده) در بره های کنونی
رشد رمبویا بر هضم ماده خشک جیره تأثیر می گذارد

 

فروش جو بندر امیر اباد

هیچ تعمیر و نگهداری (1991، al et matras.) تحقیق در مورد وجود ندارد
گوسفندان نر شفوک نیز نشان دادند که برش و گلوله
دانه های جدا شده دانه ای از هر مقدار آلانتوین
نیتروژن در شکمبه، متابولیسم نیتروژن و غلظت اوره
پلاسما اثر نداشت (و کیران
2007، Mutsvangwa. (نوع منبع پروتئینی مورد استفاده در
رژیم غذایی روزانه نیز تاثیر قابل توجهی بر روی آن دارد
الگوی یونیکه شکمبه است (افشار و همکاران، 1394). به عبارت دیگر، هماهنگ سازی تخمیر نشاسته با تجزیه منبع نیتروژن برای رشد حداکثر میکروارگانیسم های شومینه ضروری و ضروری است و اگر میزان تولید آمونیاک در شکمبه بیشتر از میزان مصرف آن توسط میکروب

فروش جو بندر امام

های شش ماهه باشد، باعث می شود که هدر به نیتروژن تبدیل شود (1993 ، al et Sinclair (میزان تجزیه منبع نیتروژن گزارش شده است که در مواد مغذی قابل هضم در رژیم غذایی موثر است. (et al.، Khalid2012، al.) در مطالعه تاثیر مصرف منابع مختلف پروتئین (اوره و گلوتن ذرت) در رژیم غذایی از lambsSaffoc نشان داد که مصرف گلوتن ذرت نسبت به اوره باعث افزایش قابل ملاحظه هضم پروتئین ها می شود (Kiran2007، Mutsvangwa و.) همچنین مصرف همزمان مواد غذایی برلی با غذای سویا و در مقابل مصر هم زمانه دانه و اوره به علت برهم خوردن و غیره هماهنگی در تولید انرژی و نیتروژن، افزایش و کاهش جذب نیتروژن در بره های در حال رشد (Sali، 1995). در یک همچنین، مصرف اوره در مقایسه با podrokhon و

فروش جو روسی

گلوتن ذرت باعث کاهش میزان نیتروژن گردید (Matras et al.، 1991). تغذیه گوساله ها از انواع مختلف منابع نیتروژن در این مطالعه مورد استفاده قرار گرفت. استفاده از منابع نیتروژن با کیفیت بالا به علت کم هزینه بودن آن از لحاظ اقتصادی امکان پذیر نیست و امروزه استفاده از نیتروژن با کیفیت نیتروژن نیتروژن غیر پروتئینی موضوع نگرانی ویژه دامداران است. به نظر می رسد که نوع منبع نیتروژن مصرفی در رژیم غذایی می تواند عملکرد دانه دانه دانه پردازش را تغییر دهد، با توجه به اینکه مطالعات اخیر بر روی دانه دانه جو در مقایسه با کل دانه و نیز نوع

فروش جو المانی

منبع نیتروژن (اوره در مقابل شربت)، هضم پذیری، سنتز پروتئین میکروبی و حفظ نیتروژن در گوسفند ملایم انجام نشد. بنابراین، مطالعه حاضر بر روی 24 گونه گوسفند انجام شد. میانگین وزن نانوایی با وزن 51.59 ± 52.59 کیلوگرم در داخل قفس Taboliki مورد استفاده قرار گرفت. قبل از شروع آزمایش قفس ها و محل ها به طور کامل تمیز و ضد عفونی شدند و مراقبت از دهان و خوردن داروهای ضد انگلی روی دام ها انجام شد. رژیم های تجربی با نسبت 40 درصد مواد غذایی و 60 درصد کنسانتره بر اساس توصیه های انجمن ملی آمریکایی ها (NRC، 1989) با استفاده از مواد غذایی از جمله ساقه یونجه، دانه غلات، ذرت جو، اوره، غذای سویا و مواد

فروش جو داخلی

معدنی و ویتامین ها طبق جدول 1. جو و جو ذرت مورد استفاده در این آزمایش به ترتیب Milk و Valfajr بوده و ترکیب شیمیایی اقلام خوراکی مورد استفاده در آزمایش در جدول 2 ارائه شده است. برای شکستن دانه جو، جدول 1: مواد خوراکی شامل تست های آزمایشگاهی و ترکیبات شستشو جدول 1: مواد خوراکی تيمارهای آزمايش و ترکيب شيميايی آنها (بر اساس DM) عناصر غذايی تيمار آزمايش درمان درمان 2 درمان 3 درمان 41 یونجه 40 40 40 40 دانه دانه جو 56.91 52.45 – دانه جو غلیظ شده – – 56.72 52.11 اوره 0.74 – 0.74 – سویا شیرین عال – 5.37 – 5.50 مینرال و ویتامین Premix 2.35 2.18 2.52 2.39 * ترکیب شیمیایی تست

فروش جو خارجی

های آزمایشی ماده خشک (٪) 93.77 93.69 94.78 94.65 ماده آرگان (بر اساس DM) 93.16 93.87 92.51 93.23 پروتئین کل (بر اساس DM) 12.14 11.51 11.70 11.13 کلست فیبر (بر اساس DM) 20.96 21.04 20.83 20.92 عصاره های دیگر (بر اساس DM) 1.48 1.79 1.53 1.84 عصاره آزاد نیتروژن (بر اساس DM) 60.70 59.84 60.58 59.67 انرژی قابل انباشت 2.40 2.44 2.41 2.38 1 (مکال / کیلوگرم DM) در هر کیلوگرم: ویتامین A 500،000 IU؛ ویتامین D 300،000 IU؛ ویتامین E 100 IU؛ Ca، 190،000؛ P، 90،000؛ خب، 50،000؛ Cu، 300؛ Fe، 3000؛ Mn، 2000؛ من، 100؛ شرکت، 100؛ Se، 1؛ Mg و Zn 3000 میلی گرم / کیلوگرم –

فروش جو وارداتی

انرژی متابولیزه شده (مکال / کیلوگرم) بر اساس NRC (1989) محاسبه شد. 42 شهرام نجفی و همکاران. جدول 2 ترکیب شیمیایی مواد خوراکی مورد استفاده در آزمایش (براساس DM) جو سویا جو غلات اوره فرنگی و بارلایگرین یونجه ترکیب شیمیایی ماده خشک (٪) 95.80 92.00 93.80 100 92.00 ماده آرژنین (بر اساس DM) 94.25 97.45 96.63 – 94.10287.5 37.090 پروتئین کل (بر اساس DM) 9.22 11.12 10.37 فیبر چربی (بر اساس DM) 43.28 6.41 6.20 – 6.84 سایر استخراج (براساس DM) 1.42 1.61 1.70 – 7.01 عصاره آزاد نیتروژن (بر اساس DM) 40.33 78.31 78.36 – 49.10 هضم غذای مورد آزمایش با روش مستقیم تعیین شد.

فروش جو مشهد

برای این منظور، گوسفند 2 هفته دوره مصالحه را صرف کرد و سپس مدفوع (دوره اصلی) را برای 5 روز جمع آوری کرد. گوسفندان دو بار در روز در ساعت 8 و 16 ساعت در زمان نگهداری تغذیه شدند و در طی دوره اصلی آزمایش مقدار خوراک

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *